Najciekawiej zagrane postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- ukia
Re: Najciekawiej zagrane postacie
Ja mam świetną zabawę z jedną osobą, na razie jest ciekawie.
Oczywiście, jeśli chodzi o jedną moją babkę
Oczywiście, jeśli chodzi o jedną moją babkę
- Agent 0007
A ja uważam, że konflikty osobowościowe generują dużo ciekawych interakcji. Gdy wszystko jest za piękne i za łatwe, nikomu się nie chcę na dłuższą metę odgrywać sensownie postaci, taki świat jest nudny i jednowymiarowy. To jest coś, co kiedyś rozumiano znacznie lepiej, a teraz w dobie Wielkiej Kooperacji Kolejowej i tym podobnych, gdzie wszyscy są przyjaciółmi wszystkich... A przecież można się po prostu nie lubić. Konflikty napędzają zaangażowanie emocjonalne, stwarzają żywe postaci, z którymi można się utożsamiać, takie które można wspierać, tworzą przyjaźnie i odwrotnie.
- tehanu
Nie zgodzę się z tym że wszyscy są wielkimi przyjaciółmi wszystkich.
Bojvingowie nadal rozpamiętują swoje krzywdy
Natomiast prawdą jest, że w landrynkowym cantr jest to źle widziane by kogoś krytykować, o czym sama się przekonałam, gdy moje postacie kogoś akurat nie lubiły i głośno o tym mówiły.
Co do grania jeden na jeden to i ja miewam ogromną frajdę, ale też trochę wyrzut sumienia. Żal mi że ktoś na grę ze mną poświęca tyle czasu, kiedy mógłby robić zdecydowanie fajniejsze rzeczy.
Natomiast prawdą jest, że w landrynkowym cantr jest to źle widziane by kogoś krytykować, o czym sama się przekonałam, gdy moje postacie kogoś akurat nie lubiły i głośno o tym mówiły.
Co do grania jeden na jeden to i ja miewam ogromną frajdę, ale też trochę wyrzut sumienia. Żal mi że ktoś na grę ze mną poświęca tyle czasu, kiedy mógłby robić zdecydowanie fajniejsze rzeczy.
- ukia
tehanu wrote:Nie zgodzę się z tym że wszyscy są wielkimi przyjaciółmi wszystkich.
Jak odrzuca się spokrewnione postacie w Cantrze, to później tak jest
- Agent 0007
O, to są jeszcze jacyś Bojvingowie? Byłem jedną postacią przechodem w Bojholmie już jakiś czas temu i był całkiem pusty. To pewnie w Fortholmie siedzą. Cała Fic sprawia wrażenie mocno martwej.
Oj tam, tehanu, jakie ciekawsze rzeczy? Jeśli poświęca czas na taką grę, to znaczy że sprawia to przyjemność i jest warte tego czasu.
Oj tam, tehanu, jakie ciekawsze rzeczy? Jeśli poświęca czas na taką grę, to znaczy że sprawia to przyjemność i jest warte tego czasu.
- tehanu
ukia wrote:tehanu wrote:Jak odrzuca się spokrewnione postacie w Cantrze, to później tak jest
Akurat myślałam o zupełnie kim innym.
- Agent 0007
I zdechło.
Napisałbym o moich ulubionych postaciach obecnie, ale przy takiej populacji wszyscy by wiedzieli kim gram, więc nie napiszę .
Napisałbym o moich ulubionych postaciach obecnie, ale przy takiej populacji wszyscy by wiedzieli kim gram, więc nie napiszę .
- ukia
Napisz, napisz. Koniecznie napisz, wprost musisz!
- ukia
ukia wrote:Napisz, napisz. Koniecznie napisz, wprost musisz!
W imieniu Olgi! Ja także mam tak na imię!
- Agent 0007
ukia wrote:Napisz, napisz. Koniecznie napisz, wprost musisz!
Nie byłoby ich wiele, niestety. Dość niekorzystnie rozrzuciło mi moje postacie. Skoro Genesis jest jednym z ciekawszych miejsc... No i nie można zapominać o Landrynkowej Grupie Kolejowej.
Tak myślę, że muszę stworzyć jeszcze kilka nowych, może trafią w jakieś fajniejsze miejsca.
Nawiązania z Olgą kompletnie nie jarzę. Jedyne wyjaśnienie, że myślisz, że znasz swoją postacią jakąś moją postać.
- ukia
Nie, raczej tylko byłam ciekawa. Ja mam tylko aktualnie dwie postacie, które rozwijam.
- Agent 0007
Napiszę więc o dwóch postaciach:
Bolton - ach, to życie grabarza, ten transcendentny smutek wspomnień o postaciach z dawnych lat. A przy okazji filozof piszący książki o życiu i umieraniu. Wspaniały.
Sunep - jestem wyznawcą.
Bolton - ach, to życie grabarza, ten transcendentny smutek wspomnień o postaciach z dawnych lat. A przy okazji filozof piszący książki o życiu i umieraniu. Wspaniały.
Sunep - jestem wyznawcą.
- tehanu
I już wiem.
Ale potwierdzam, Bolton konsekwentnie odgrywany. Bardzo lubię tą postać i doceniam gracza.
Ale potwierdzam, Bolton konsekwentnie odgrywany. Bardzo lubię tą postać i doceniam gracza.
- Agent 0007
Ale tam kilka postaci się obudziło niedawno! Każda może być moja! *intensywnie macha rękami w ramach protestu* Nie jest powiedziane nigdzie, że gram mężczyzną!