Odeszli... [*]

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

ukia

Re: Odeszli... [*]

Postby ukia » Sun Jan 09, 2022 9:41 pm

Także dzięki, za Fałata. Pozytywna, bardzo ciekawa postać. Fałat kiedyś opiekował się moją jedną, później
niestety wygnaną z Esdragonu mało udaną, ale z potencjałem "postaćką". :? :P :oops:
Bachus

Postby Bachus » Wed Jul 20, 2022 12:49 pm

Ostatnio miałem coś innego na głowie niż zielony świat, więc nie zaglądałem do gry przez miesiąc. Cóż życie ma swoje prawa.
W konsekwencji tego wszystkie moje postacie zastały automatycznie uśmiercone. Szkoda, na część z nich miałem jeszcze pomysł i nie znudziła mi się gra nimi, ale ktoś podjął decyzję za mnie. I tym sposobem swój żywot zakończyli:

- Varda z Salem - jedna z moich ulubionych postaci, trochę opryskliwa, trochę marudna.
- Yoshi - miała aspiracje zostać naczelną wiedźmą na Siedmiu Wyspach, ale cóż nie udało się..
- Vic z Białej Wieży - udało mu się ożywić to miejsce
- Yokes - Wielki i ociężały mruk z Aldurantegi

Jestem zły, więc nie mam ochoty się rozpisywać.
Przepraszam wszystkich tych, którym śmierć moich postaci pokrzyżowała plany. Nie taki był mój zamiar.
ukia

Postby ukia » Thu Jul 21, 2022 12:08 pm

Yoshi parę lat temu miała okazję pływać z moją Gabi. Miałam wtedy dość ciekawy pomysł na Gabrielę, ale jakoś się pogubiłam... fajnie się grało.

P.S.
Byłam pewna, że Yoshi jest "prowadzona" przez graczkę, a nie gracza. Jak tak można ująć...
Last edited by ukia on Fri Jul 22, 2022 9:47 am, edited 2 times in total.
ukia

Postby ukia » Fri Jul 22, 2022 9:45 am

...
dropiata

Postby dropiata » Thu Jul 28, 2022 4:36 pm

;-(
tehanu

Postby tehanu » Sat Jan 28, 2023 7:43 am

['] Bersi
Wielka szkoda, :( szczególnie, jeśli jest jak myślę i śmierć jest następstwem głupiej pomyłki w Moriad.
Więcej głupstw proszę nie robić.
Greek
Programming Dept. Member/Translator-Polish

Postby Greek » Sat Mar 18, 2023 10:25 pm

Jedna z ostatnich moich postaci, umarła, bo się zagapiłem, a pozbierałbym nim jeszcze trochę popiołu kostnego.

Orwin(ator) - miał bazę wypadową w Lamparciej Łączce, ale podróżował sobie na zebrze po dzikich ostępach Fu. Zbierał kości i palił je na popiół, zbierając, zdaje się, około stu kilo. W ostatnim okresie życia przejął za darmo bogaty statek i masę gratów, ale przegapił zdziczenie swego wierzchowca. Później przegapił, że trzeba podnieść z ziemi coś do jedzenia i tak umarł.
‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’

Return to “Ogólne dyskusje”