dluga smycz lub kaganiec czyli o minutkach

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Ile minutek gry powinno byc w Cantr (na dobe)

Poll ended at Thu Dec 03, 2009 12:35 pm

mniej niz 200
4
7%
200
1
2%
300
3
6%
400
2
4%
wiecej niz 400 ale jednak ograniczona ilosc
5
9%
bez limitu
39
72%

Total votes: 54
robin_waw

Postby robin_waw » Wed Jun 10, 2009 10:51 am

Myślę że limit był nie ze względu na obciążenie tylko chodziło o wyważenie gry.
Gra jest w powolnym tempie są tacy co logują się raz dziennie inni raz na tydzień a inni tyle ile się da. Ograniczenie miało powodować żeby nie było zbyt dużych rozjazdów w rozwoju postaci i osad żeby wszyscy mieli podobne szanse.
Echo

Postby Echo » Wed Jun 10, 2009 12:05 pm

Moim, skromnym zdaniem, teraz jest bardzo dobrze. Strona jest włączona, a kiedy mam czas to sobie klikam. Nie wspomnę, że nie żal mi minutek na dokarmianie śpiochów, bieganie po budynkach, kiedy postać ma zaniki pamięci i nie wie, co gdzie zostawiła, i jeszcze można się odezwać, jak postać ma chęć na rozmowę. ;)

Nie patrzę na minutki, nie zwracałam na nie uwagi od dłuższego czasu, jeszcze wtedy, kiedy obowiązywał limit. Nawet nie wyłączałam strony, bo uciekało jedynie 5 minut max.
rem

Postby rem » Fri Jun 12, 2009 12:44 pm

Brak ograniczenia w postaci minutek pozwala na lepszy RP. I tak często nie mam czasu grać, wtedy i 10 minutek by wystarczyło, ale jeśli mam czas i mogę to potrafię ponad 400 zużyć, tym bardziej że czasem loguje się z gms, a na to idzie dużo więcej.
Także dopóki dla serwerów to nie problem to jestem za pozostawieniem tak jak jest teraz.

Pozdrawiam
Rem
Somewhere over the rainbow, blue birds fly, and the dreams that you dreamed of dreams really do come true...

Return to “Ogólne dyskusje”