Z "Akcje reklamowe Cantr":
gawi wrote:Besteer wrote:Tylko kto miałby to zrobić? Marol odszedł (dzięki, Laura i Robert, jesteście świetni!), a Jos już chyba nie ma czasu na opiekowanie się swoim dziełem. Coraz częściej rozważam wstąpienie do ProgD, ale kto teraz będzie szkolił aspirantów...
Aha, jest teraz 357, więc może ktoś faktycznie czasem akceptuje na bieżąco...
a co oni maja do tego ? dyskusja na ten temat się już odbyła i na ich miejscu winnym bym się tego nie czuł..to że Marol odszedł to tylko jego sprawa , jest jaki jest .. ale nie wmawiajcie ludziom winy jeśli nie zawinili .. poszło o obraze Marola której wogóle nie było ..zastanówcie ludzie zanim zaczniecie oskarżać.. Ps. mozecie wyciać ten post ale razem z postem Besteera
marol wrote:Gaw, bardzo Cię proszę przez wzgląd na naszą znajomość, nie wypowiadaj się o rzeczach, o których wiedzę masz szczątkową. Zresztą, czego ja oczekuję, przecież Twoim zdaniem moje zachowanie to:
Gawi wrote:poprostu typowy pokaz człowieczej mentalności, jeśli ma sie władze to sie z niej korzysta, bo takiemu co ma władze nie wolno podskoczyć... ot zwykła natura ludzka.. czlowiek zawsze będzie dązył do tego żeby być nietykalnym a tych którzys ie burzą należy uciszać .. tak było w każdym ustroju panującym na ziemi i tak bedzie w każdym ustroju jaki kiedykolwiek zapanuje na ziemi..
Robert_ wrote:Rozumiem, że Besteer ma pełna wiedzę na temat? Czy po prostu wypowiedział się tak jakbyś tego sobie życzył?