Co najwyżej jak sie doczołga do końca drogi to zobaczysz że jest delikatnie mówiąc w nie najlepszej kondycji fizycznej.
rozwazania na temat wygladu naszych postaci..
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- robin_waw
- Midas
Zastanawia mnie jedna rzecz, mam parę postaci w wieku dojrzałym- po pięćdziesiątce. Teraz mamy widoczne w opisie postaci -wygląda na : niezwykle silnego, słabszego niż inni, na dużo silniejszego, przeciętnie silnego i pewnie jeszcze jakieś. A później, gdy moja postać skończy powiedzmy 80 lat, czy nadal będzie wyglądać na "niezwykle silnego"? Niezwykle silny 80-letni staruszek
, może przyjmijmy że w tylko swojej kategorii wiekowej, ale jednak, dziwnie to będzie wyglądało 
- tehanu
- Averus Wolfmaster
- robin_waw
Midas wrote:Zastanawia mnie jedna rzecz, mam parę postaci w wieku dojrzałym- po pięćdziesiątce. Teraz mamy widoczne w opisie postaci -wygląda na : niezwykle silnego, słabszego niż inni, na dużo silniejszego, przeciętnie silnego i pewnie jeszcze jakieś. A później, gdy moja postać skończy powiedzmy 80 lat, czy nadal będzie wyglądać na "niezwykle silnego"? Niezwykle silny 80-letni staruszek, może przyjmijmy że w tylko swojej kategorii wiekowej, ale jednak, dziwnie to będzie wyglądało
Myślę że będzie wyglądał na niezwykle silnego w porównaniu do innych 80 latków, a skąd wiesz czy 80 lat w Cantr to nie jest człowiek w sile wieku ?
- gawi
Właśnie jak dobrze Robin ujał.. cantr to cantr.. bierze wiele pomysłów z reala.. ale nie wszystko musi być tak jak w realu przecież.. może 80 latek Cantryjscki to tak jak prawdziwy człowiek koło 30..nie bierzcie sobie wszystkie w cantrze do serca.. bo to inny świat i rządzi się swoimi prawami.. 
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]
http://gawi.posadzdrzewo.pl
http://gawi.posadzdrzewo.pl
- Midas
Z tym widzeniem siły to w ogóle jest dziwnie, bo: Ona wygląda na słabszą niż inni, a jeśli się nie mylę to inni tego opisu akurat nie widzą Więc nie rozumiem czemu wygląda skoro nie wygląda.
O ile dobrze pamiętam kiedyś było to widać, może się myle.
A starsze postacie bardzo często sa traktowane...jak starsi ludzie w realu.
- Averus Wolfmaster
Midas wrote:A starsze postacie bardzo często sa traktowane...jak starsi ludzie w realu.
No, cóż... Jak chcą odgrywać dziadów to niech sobie odgrywają. Ja bym nie miał nic przeciw 80 latkowi wpadającemu do miasta i emotującemu swój wygląd jak 30 latek i z pewnością nie przeciwstawiałbym się takim praktykom.
Tak więc... Dziadki i babki Cantr pamiętające jeszcze Wielkie Grabarstwo z początków... Druga młodość nadciąga