rozwazania na temat wygladu naszych postaci..

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

robin_waw

Postby robin_waw » Fri Nov 03, 2006 3:34 pm

Mimo wszystko nie zostanie karzełkiem, nie mając nóg.
Co najwyżej jak sie doczołga do końca drogi to zobaczysz że jest delikatnie mówiąc w nie najlepszej kondycji fizycznej. :lol:
Midas

Postby Midas » Thu Sep 13, 2007 10:07 pm

Zastanawia mnie jedna rzecz, mam parę postaci w wieku dojrzałym- po pięćdziesiątce. Teraz mamy widoczne w opisie postaci -wygląda na : niezwykle silnego, słabszego niż inni, na dużo silniejszego, przeciętnie silnego i pewnie jeszcze jakieś. A później, gdy moja postać skończy powiedzmy 80 lat, czy nadal będzie wyglądać na "niezwykle silnego"? Niezwykle silny 80-letni staruszek :shock: , może przyjmijmy że w tylko swojej kategorii wiekowej, ale jednak, dziwnie to będzie wyglądało :)
tehanu

Postby tehanu » Thu Sep 13, 2007 10:21 pm

łojejku, odgrzebałeś mój wątek :wink:

Z tym widzeniem siły to w ogóle jest dziwnie, bo: Ona wygląda na słabszą niż inni, a jeśli się nie mylę to inni tego opisu akurat nie widzą :twisted: Więc nie rozumiem czemu wygląda skoro nie wygląda. :roll:
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Thu Sep 13, 2007 10:30 pm

W Cantr nie umiera się ze starości i nie ma negatywnych efektów starzenia... Co zostawia starzenie tylko RP. IMHO Cantryjczycy mają inny metabolizm i starzeją się wolniej ;)
Image
robin_waw

Postby robin_waw » Fri Sep 14, 2007 7:25 am

Midas wrote:Zastanawia mnie jedna rzecz, mam parę postaci w wieku dojrzałym- po pięćdziesiątce. Teraz mamy widoczne w opisie postaci -wygląda na : niezwykle silnego, słabszego niż inni, na dużo silniejszego, przeciętnie silnego i pewnie jeszcze jakieś. A później, gdy moja postać skończy powiedzmy 80 lat, czy nadal będzie wyglądać na "niezwykle silnego"? Niezwykle silny 80-letni staruszek :shock: , może przyjmijmy że w tylko swojej kategorii wiekowej, ale jednak, dziwnie to będzie wyglądało :)

Myślę że będzie wyglądał na niezwykle silnego w porównaniu do innych 80 latków, a skąd wiesz czy 80 lat w Cantr to nie jest człowiek w sile wieku ?
gawi

Postby gawi » Fri Sep 14, 2007 8:06 am

Właśnie jak dobrze Robin ujał.. cantr to cantr.. bierze wiele pomysłów z reala.. ale nie wszystko musi być tak jak w realu przecież.. może 80 latek Cantryjscki to tak jak prawdziwy człowiek koło 30..nie bierzcie sobie wszystkie w cantrze do serca.. bo to inny świat i rządzi się swoimi prawami.. 8)
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]

http://gawi.posadzdrzewo.pl
Laura_

Postby Laura_ » Fri Sep 14, 2007 8:25 am

lejesz miod na serce moim dziewczynkom :wink:
Midas

Postby Midas » Fri Sep 14, 2007 7:25 pm

Z tym widzeniem siły to w ogóle jest dziwnie, bo: Ona wygląda na słabszą niż inni, a jeśli się nie mylę to inni tego opisu akurat nie widzą Więc nie rozumiem czemu wygląda skoro nie wygląda.

O ile dobrze pamiętam kiedyś było to widać, może się myle.
A starsze postacie bardzo często sa traktowane...jak starsi ludzie w realu.
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Fri Sep 14, 2007 9:22 pm

Midas wrote:A starsze postacie bardzo często sa traktowane...jak starsi ludzie w realu.

No, cóż... Jak chcą odgrywać dziadów to niech sobie odgrywają. Ja bym nie miał nic przeciw 80 latkowi wpadającemu do miasta i emotującemu swój wygląd jak 30 latek i z pewnością nie przeciwstawiałbym się takim praktykom.
Tak więc... Dziadki i babki Cantr pamiętające jeszcze Wielkie Grabarstwo z początków... Druga młodość nadciąga ;)
Image

Return to “Ogólne dyskusje”