maly problem z nowymi lokacjami

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

CyboRKg

Postby CyboRKg » Tue Sep 27, 2005 10:49 pm

EDIT
Last edited by CyboRKg on Wed Sep 28, 2005 8:55 pm, edited 1 time in total.
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
Raist

Postby Raist » Tue Sep 27, 2005 10:55 pm

Mysle, ze takie informacje niekozystnie wplywaja na gre :/ Zaraz zaczna sie rozmowy na roznych wyspach "moze zbudujemy lodz i odkryjemy jakies niezamieszkale krainy?". Szkoda, ze niczego nie mozna utrzymac w grze ... wszystko musi wyplywac.
Drax

Postby Drax » Wed Sep 28, 2005 5:30 am

Juz nic chyba sie nie uchowa w tajemnicy. Kiedys w grze byly dwie czy trzy gazety. Teraz jest ich coraz mnie i to wlasnie przez to ze wszystko pojawia sie na forum. Bo kto na drugim koncu wyspy bedzie czekal parenascie dni, jak na forum bedzie mial po czterech... CyboRKg, szkoda ze plynales na ta wyspe, bo takie rzeczy powinny odkrywac osoby ktore potrafia wczuc sie w gre i nie chwala sie na prawo i lewo...
CyboRKg

Postby CyboRKg » Wed Sep 28, 2005 11:09 am

LOL
Last edited by CyboRKg on Wed Sep 28, 2005 8:56 pm, edited 1 time in total.
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
Raist

Postby Raist » Wed Sep 28, 2005 12:35 pm

CyboRKg wrote:Nigdzie nie mowilem, ze mam postac na wyspie i w tym co powiedzialem nie ma lamania zasad! :evil: Wiem, ze niejeden okret odkryl te wyspe, ale odkrywcy o tym nie wiedza... Kazdy mysli, ze jest Kolumbem :lol:

Powiedz cos jeszcze ... Moze wymien surowce wystepujace na wyspie, nazwy zwierzat, imiona zalogi ... ech.
CyboRKg

Postby CyboRKg » Wed Sep 28, 2005 3:16 pm

EDIT
Last edited by CyboRKg on Wed Sep 28, 2005 8:57 pm, edited 1 time in total.
Raist

Postby Raist » Wed Sep 28, 2005 3:23 pm

Spieprzyles innym przyjemnosc gry swoim plotkarstwem.
Drax

Postby Drax » Wed Sep 28, 2005 3:41 pm

Zepsul, to malo powiedziane. Przez takich d****i ludzi odechciewa sie grac. Gdybym byl modem lub adminem, to CyboRKg bylb pierwsza osoba ktora bym zablokowal. Tym bardziej ze to:

CyboRKg wrote:Wiem, ze niejeden okret odkryl te wyspe, ale odkrywcy o tym nie wiedza... Kazdy mysli, ze jest Kolumbem

jest juz zalamaniem zasad, bo infomujesz na forum o rzeczach, ktore jesli sie zdazyly to zadna z twoich postaci nie moglaby o tym wiedziec. A co z tego wynika, nie powinienes tego mowic na forum, bo teraz kazdy bedzie myslal ze tak bylo, chociaz zadna z postaci nie moglaby tego wiedziec :evil: . Za to juz powinny byc wyciagniete konsekwencje :evil: .

Pozatym mowiles ze znasz 6 nazwe lokacji na tej wyspie. Skad je znasz jesli nie masz tam postaci?
Sierak

Postby Sierak » Wed Sep 28, 2005 4:40 pm

CyboRKg wrote:Wiem, ze niejeden okret odkryl te wyspe, ale odkrywcy o tym nie wiedza... Kazdy mysli, ze jest Kolumbem

Tego też nie wiedziałem i nie chciałem wiedzieć :x :( :cry: CyboRKg czasami jest złośliwy oraz jest przekonany swojej poprawności i nieomylność.

To jego inne fajne cytaty:
Wyspa "D" jest najbardziej sekciarska ze wszystkich Maja tam najwiecej postaci! Widac to w notkach, sposobach organizacji. Na razie tylko bozkow nie wymyslili. To najbardziej nieprzyjazna ze wszystkich wysp. Czeste sa przypadki klusownictwa, bandyckie ataki, lacina podworkowa, telepatyczni bracia Mad Na lamanie zasad nikt nie zwraca uwagi. Na szczescie na innych wyspach gra sie o wiele przyjemniej
To nie kwestia przegladarki tylko ustawien. Pewnie kazda da sie otworzyc; nie chce mi sie sprawdzac...

W jednym miejscu mialo miejsce wydarzenie zwiazane ze statkiem i nagle jak na komende w roznych czesciach swiata postacie wpadaja na "swietny pomysl" budowy lodzi Idea Maja gotowe nawet "plany wymiany handlowej" - zywcem zerzniete z innego miejsca. Dawno juz nie widzialem tak zenujach przypadkow telepatii
--To między innymi wina takich pochopnych twoich komentarzy na forum!
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Wed Sep 28, 2005 4:44 pm

CyboRKg sam pisał o tym, by obowiązywała zasada 100 dni, zamiast 4... A teraz sam pisze o takich bardzo intrygujących wydarzeniach z gry... :( Nie wiem co go napadło... ale zepsuł grę pewnie dużej ilości graczy którzy czytają forum... :( Ja sam wiele razy chciałbym napisać o różnych ciekawych rzeczach, ale powstrzymuję się by nie psuć nikomu przyjemności z gry...
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Wed Sep 28, 2005 4:55 pm

Mi zepsul okropnie. :x I jeszcze te gadania o sekcie, telepatii itp. 15 postaci w grze ktore sie tym zajmuja juz nie wystarczaja? Przez takie podejscie mysle o zrezygnowniu z gry. A moje postacie maja juz sporo latek i duzo osiagnely. Kazda niezalezna, odmienna i nieuprzedzona z gory do nikogo. Wiele bardzo aktywnych. :x
marol

Postby marol » Wed Sep 28, 2005 5:13 pm

Posiałeś, CyboRKg, teraz nadszedł czas zbiorów :>
(SRVPRC)
Image
Sierak

Postby Sierak » Wed Sep 28, 2005 5:41 pm

marol wrote:Posiałeś, CyboRKg, teraz nadszedł czas zbiorów :>

Ehe,mam wrażenie,że prawie 400 postów i długi staż w grze dodają mu negatywnej odwagi dlatego często krytykuje,robi docinki oraz pisze co chce.
KilDar

Postby KilDar » Thu Sep 29, 2005 7:13 am

z powyższych przyczyn byłem za całkowitym zakazem rozmawiania czy informowania o wydarzeniach w grze tutaj na forum...
a moderator niech tnie zdrowo zanim cokolwiek się rozwinie co mogłoby zepsuć grę innym
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut

Return to “Ogólne dyskusje”