Napinat

Off-game–keskustelupalsta suomenkielisille pelaajille

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Players Department Trainee

User avatar
SekoETC
Posts: 15502
Joined: Wed May 05, 2004 11:07 am
Location: Finland
Contact:

Postby SekoETC » Fri Jun 26, 2009 1:29 am

Ottaako ketään muuta päähän miten vähän edistymisen mahdollisuuksia suomenkielisellä alueella on? Ei voi tehdä paljon mitään koska niin monet esineet vaativat rauta- tai pronssityökaluja ja tietääkseni meillä ei ole minkäänlaista rautamalmia tai kuparia. En muista onko hiiltäkään, tosin pronssia voisi tehdä ilmankin. Tinaa, sinkkiä ja fosforia on, tosin en usko että kukaan elävä tietää fosforin sijaintia. Ei myöskään ole savea, joten ei voi tehdä mitään savitavaraa, edes primitiivistä uunia. On myös paljon yrttejä mutta niitäkään ei voi käyttää koska ei tulisi kuuloonkaan että joku jossain kiven päällä niitä mössäisi tahnaksi, vaan pitää pakolla olla apteekkarinpöytä. Eikä myöskään voi tehdä kiisseliä vaikka marjoja ja perunoita riittäisi, koska ei ole oikeaa keittovälinettä siihen. Eipä siinä mitään, ei niillä olisi edes kivipataa varaa tehdä kun ei voi tehdä talttaa.

Ei mikään ihme jos uusia pelaajia ei kiinnosta tai jos kiinnostus lopahtaa vähän pelaamisen jälkeen, koska kehityksen mahdollisuudet ovat niin rajalliset. Kartantekijöitä on varmaan iso prosentti väestöstä mutta näillä näkymin on näyttänyt siltä että vaikka tunnettu alue laajenee niin uusia resursseja ei vaan löydy. Tai no kuollut hahmoni löysi mm. rubiinia ja fosforia mutta sen eteen piti matkustaa melko pitkään. Vaikuttaa luontevammalta ihmisten kiertää spiraalimaisesti tutkimassa ympäristöä kuin valita summittaisesti yksi suunta ja kulkea niin pitkälle että löytyy jotain erikoista. Mutta siinä spiraalihommassa on se puoli että tulevien tutkimusmatkailijoiden täytyy sitten kulkea useiden jo tutkittujen alueiden läpi ennen kuin pääsee tuntemattomille alueille.

Ei niinkään haittaisi se resurssien rajallisuus jos niillä vähillä mitä on voisi tehdä jotain. Luulisi sentään että jollain kivikirveillä on tukkeja halottu ennen kun metalleja oli keksitty sulattamaan, että voisi tehdä edes yksinkertaisia huonekaluja. Myöskin nahan käyttö on järkyttävän rajattua vaikka sitä voikin tehdä ilman rautaa kunhan on vain suolaa, koska jonkun mielestä nahan pitäisi olla niin high techiä että sitä voi leikata vain saksilla. Ei varmasti intiaaneilla yms. ollut mitään helvetin saksia ja silti ne on tehneet hienon näköistä tavaraa. :evil:
Not-so-sad panda
Andu
Posts: 683
Joined: Wed Aug 06, 2008 5:29 pm
Location: Finland

Postby Andu » Tue Jun 30, 2009 4:29 pm

Muakin on ärsyttänyt saatanasti että hahmoni on ollut +30 paikassa ja kolmannesosassa niissä on perunaa, kiveä, hiekkaa ja ehkä vadelmia! :evil: :evil: Voin sanoa että hematiitiä on löydetty mutta silti puutuu savi ja/tai hiili on tarvetta.

Resurssien variaation on naurettavan pieni useimpiin tai kaikkiin muihin auleisiin verratuna, että ärsyttää melkoisesti.
A.D wrote:The world ain't black and white kid, it is more like... ORANGE.

"An those with little fuel, could tie a pack of bears in front of their limousine, with whip and crossbow in hands to keep them in line."

Return to “Suomalaiset Pelaajat (Finnish)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest