Letter from Players Department

Off-game–keskustelupalsta suomenkielisille pelaajille

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Players Department Trainee

User avatar
johntsai
Posts: 2942
Joined: Tue Mar 21, 2006 4:53 am
Contact:

Letter from Players Department

Postby johntsai » Sat Nov 17, 2007 2:44 pm

Pelaajainosasto ei kovin usein osallistu keskusteluihin eri kieliryhmien foorumeilla, koska suoraan sanottuna meillä ei ole edustajia Cantrin kaikista kieliryhmästä. Kuitenkin koska Cantrin lukuisiin kieliryhmiin liittyy niin monia uusia pelaajia, on Pelaajainosaston aika esittää joitakin kommentteja.

Viime aikoina olemme havainneet joillakin uusista kielialueista ongelmia, jotka rikkovat Pääsääntöä vastaan. Kenties monet uusista pelaajista eivät ihan ymmärrä että nämä teot olivat sääntöjen vastaisia, joten mainitsen joitakin niistä tässä:

* Se että saman pelaajan hahmot tekevät yhteistyötä (esim. työskentelevät saman projektin parissa, raahaavat tai lyövät jotain henkilöä, jakavat keskenään aineita ja esineitä yms.) on kenties yleisin rikkomus jollaisia näemme jatkuvasti. Muistattehan että kaikki hahmonne ovat yksilöitä eivätkä voi tehdä yhteistyötä toistensa kanssa.

* Useamman pelitilin pitäminen. Vaikka tämä oli yksi ensimmäisistä asioista joita uudet pelaajat joutuvat lukemaan rekisteröityessään, yllättäen monet eivät keskity lukemaansa. Muistattehan että kullekin pelaajalle sallitaan vain ja ainoastaan 1 pelitili!

* Tapahtumien koordinointi Cantrin ulkopuolella kavereiden kanssa. Myös tämä on yksi suurimmista ongelmista joita kohtaamme joillakin uusista alueista. Muistattehan että teidän ei tulisi järjestää pelin sisäisiä tapahtumia keskustelemalla niistä kavereidesi kanssa pelin ulkopuolella. Kaikki mitä teette on järjestettävä pelin sisällä. Jos tutustutatte kavereitanne peliin, olisi parempi jos et tietäisi keitä he pelaavat.

Nämä ovat yleisimpiä virheitä joita havaitsemme monilla alueilla. Jos joku kaipaa nopeatempoista toimintaa niin Cantr saattaa olla väärä peli siihen. Tämä on hidas peli ja se suunniteltiin tarkoituksella niin ettei ihmisten tarvitsisi olla online koko ajan odottamassa milloin jotain tapahtuu. Jos kaikki seuraavat näitä sääntöjä niin peli on reilumpi kaikille ja olen varma että Cantr-kokemuksenne tulevat olemaan sekä nautittavia että uniikkeja.

Jos teillä on jotain kysyttävää sääntöjen suhteen, ottakaa vain yhteyttä Pelaajainosastoon ja teemme parhaamme vastatessamme kysymyksiinne. Jos mahdollista, yrittäkää lähettää kysymyksenne englanniksi sillä sitä kaikki Pelaajainosaston jäsenet ymmärtävät.

Myöskin jos olet kokenut pelaaja, tunnet ymmärtäväsi Pääsäännön hyvin, pidät ihmisten parissa työskentelystä ja osaat sujuvasti englantia, olet tervetullut lähettämään hakemuksen Pelaajainosastoon liittymiseksi.

Pidä hauskaa Cantrin parissa!


John
Pelaajainosaston puhemies

Return to “Suomalaiset Pelaajat (Finnish)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest