Pytanko

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Players Department Trainee

User avatar
Kalsiver
Posts: 198
Joined: Thu Dec 14, 2006 5:02 pm

Pytanko

Postby Kalsiver » Fri Dec 22, 2006 9:25 pm

Może głupie pytanie ale nie wiem co to jest trowel a pragnę się dowiedzieć...
Image
ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
myszaq
Posts: 498
Joined: Tue Nov 08, 2005 6:48 am

Postby myszaq » Fri Dec 22, 2006 9:29 pm

kielnia. a na przyszlosc polecam www.ling.pl ...
User avatar
Lyon
Posts: 30
Joined: Sun Nov 19, 2006 8:37 pm

Postby Lyon » Sat Dec 23, 2006 1:04 pm

Ja także polecam http://www.angool.com - Przejrzysta strona.
User avatar
Quijo
Posts: 1362
Joined: Tue Jun 27, 2006 8:10 pm
Location: K A T O W I C E ST Dept
Contact:

Postby Quijo » Sat Dec 23, 2006 3:11 pm

http://www.gks-murcki.com
User avatar
Kalsiver
Posts: 198
Joined: Thu Dec 14, 2006 5:02 pm

Postby Kalsiver » Sat Dec 23, 2006 3:23 pm

Mam 2 pytanko:
czy jak jest projekt i: Rozpoczynający: już go tu nie ma (1703-3) to czy jak będe to kontynuował i skończę ten projekt, to czy to nad czym pracowałem będzie należeć do mnie czy co się z tym stanie ?
Image

ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
User avatar
Maxthon
Posts: 278
Joined: Sun Feb 19, 2006 10:19 am
Location: Polska

Postby Maxthon » Sat Dec 23, 2006 3:34 pm

Po skończeniu projektu surowce wylądują na ziemi, skąd możesz je podnieść. Jednak w wielu miejscach takie zachowanie nie jest mile widziane. Najlepiej niech twoja postać najpierw zapozna się z panującymi tam prawami. :wink:
User avatar
Kalsiver
Posts: 198
Joined: Thu Dec 14, 2006 5:02 pm

Postby Kalsiver » Sat Dec 23, 2006 3:56 pm

prawa znam jestem nawet jednym z głównych mieszkańców ale wielu ludzi tu przychodzi na chwile robi byle co i idą sobie a projekty zostają :( to się je wyczyści... ale jak coś robie to chce wiedzieć że będę coś z tego miał :wink:
Image

ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
Eresan
Posts: 665
Joined: Wed Dec 20, 2006 6:31 pm

Postby Eresan » Mon Dec 25, 2006 9:06 am

Hmm.. wiem że to pewnie glupie pytanie ale:

Mam 1500 hematytu, wlazłem do faktorii gdzie było kilka osób, potem do przybudówki (warsztat) i użyłem hematytu na stole warsztatowym. W warsztacie nikogo nie było (i nie ma nadal). Nie włączyła mi sie opcja że coś robię (nie mam projektu ani procentów). A jednak stół warsztatowy jest od tej chwili w urzyciu....

O co biega? Czy ja coś robie na tym stole czy nie?

PS. Mam młotek :)

Pozdrawiam.
nemo49
Posts: 566
Joined: Fri Aug 05, 2005 5:49 pm

Postby nemo49 » Mon Dec 25, 2006 9:43 am

Naciśnij "szukaj "w projektach bo może dołożyłeś hematyt do cudzego projektu...
Anthea :)
Posts: 69
Joined: Fri Jan 27, 2006 11:55 pm

Postby Anthea :) » Mon Dec 25, 2006 10:47 am

Mozliwe że ustawiłes projekt na zbyt duża ilość rudy... Z 1500 hematytu wychodzi 1050 rudy więc sprawdź czy nie powinieneś więcej dodać by móc zacząć kruszyc...

był kiedyś umieszczony taki programik na forum pozwalający na wyliczenie dokładnych ilości surowców używanych do projektów ale nie mogę znaleść gdzie on jest... może ktoś wstawi go tutaj?

Cantr2projects1
Szopen
Posts: 140
Joined: Sat Sep 09, 2006 1:42 am

Postby Szopen » Mon Dec 25, 2006 11:42 am

Do tych obliczen wystarczy glowa, ewentualnie kalkulator ;)
Eresan
Posts: 665
Joined: Wed Dec 20, 2006 6:31 pm

Postby Eresan » Mon Dec 25, 2006 6:39 pm

Dzięki za pomoc :)

Pozdrawiam
User avatar
Kalsiver
Posts: 198
Joined: Thu Dec 14, 2006 5:02 pm

Postby Kalsiver » Sat Jan 13, 2007 9:23 am

Mam kolejne pytanko !
Jak używa się narzędzi do projektów (zbieranie drewna i kamienna siekiera)
co trzeba zrobić by użyć narzędzia do tego projektu ?
Bo mam np. łopatę i daje żeby mi szpinak wyciągało, no i już prawie dzień minął a tu się nic nie ruszyło !
Image

ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
User avatar
OktawiaN :)
Posts: 827
Joined: Sun Oct 09, 2005 1:29 pm
Location: PL 34-325

Postby OktawiaN :) » Sat Jan 13, 2007 9:26 am

Narzedzia dzialaja automatycznie jesli je posiadasz. A twoj projekt moze sie nie rusza bo jest ustawiony na bardzo duza ilosc szpinaku ;)
User avatar
Kalsiver
Posts: 198
Joined: Thu Dec 14, 2006 5:02 pm

Postby Kalsiver » Sat Jan 13, 2007 9:28 am

No ale mi pisze że robię to ręcznie... a 1 dzień minął i nie drgnęło ani o procent !
Image

ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...

Return to “Ogólna pomoc”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests