Forum Problems

Forum for general requests for support for players. Both staff members and veteran players can help new players with problems they encounter. No chatting in this forum, please.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Players Department Trainee, Programming Department

User avatar
Rebma
Posts: 2897
Joined: Tue Aug 12, 2008 6:47 am
Location: London, ON
Contact:

Re: Forum Problems

Postby Rebma » Sat Apr 02, 2011 3:17 pm

Mine are fine SumBum. That's wonky though:P
kronos wrote:like a nice trim is totally fine. short, neat. I don't want to be fighting through the forests of fangorn and expecting treebeard to come and show me the way in
User avatar
SumBum
Posts: 1903
Joined: Fri Jan 05, 2007 10:57 pm

Re: Forum Problems

Postby SumBum » Sat Apr 02, 2011 3:44 pm

Figured it had to just be me since no one else has mentioned it yet. Think it just started yesterday. I don't feel like restarting everything to see if that fixes it so I'll just deal.
I don't know karate, but I know KA-RAZY!! - James Brown
User avatar
Snickie
Wiki/Forum Mod./Translator-English (PR)
Posts: 4923
Joined: Tue Jul 06, 2010 5:28 pm
Location: FL
Contact:

Re: Forum Problems

Postby Snickie » Tue May 31, 2011 8:13 pm

Forums have been weird and slow for me all day today, but I just got this:

Image
User avatar
EchoMan
Posts: 7767
Joined: Fri Aug 26, 2005 1:01 pm
Location: Stockholm, Sweden

Re: Forum Problems

Postby EchoMan » Tue May 31, 2011 8:46 pm

Yeah, several functions have been very slow lately. Search, deleting posts and banning spambots (for admin) has been severely lagged.
User avatar
Snickie
Wiki/Forum Mod./Translator-English (PR)
Posts: 4923
Joined: Tue Jul 06, 2010 5:28 pm
Location: FL
Contact:

Re: Forum Problems

Postby Snickie » Tue May 31, 2011 9:11 pm

Apparently so is editing, but I was talking about just refreshing the page. It took forever to load, and everything else was working fine.

The screenshot came from after I tried to edit a post.
User avatar
Ronja Rotschopf
Posts: 3535
Joined: Tue Jul 22, 2008 7:04 pm
Location: Leipzig - Germany
Contact:

Re: Forum Problems

Postby Ronja Rotschopf » Sun Dec 18, 2011 1:45 pm

The forum is today again horribly slow for me. Ten minutes for opening a topic, 15 minutes for opening a PM. My impression is that topics on forums on the top (general discussion) load quicker than forums on the bottom (staff).
User avatar
EchoMan
Posts: 7767
Joined: Fri Aug 26, 2005 1:01 pm
Location: Stockholm, Sweden

Re: Forum Problems

Postby EchoMan » Sun Dec 18, 2011 2:53 pm

I have had problems today too. At the moment it's not that bad though.
User avatar
Rebma
Posts: 2897
Joined: Tue Aug 12, 2008 6:47 am
Location: London, ON
Contact:

Re: Forum Problems

Postby Rebma » Sun Jan 29, 2012 4:33 pm

As much as I'm enjoying my email notifications for replies in forum threads coming to me in Spanish, I have to report it as an issue. :cry:
kronos wrote:like a nice trim is totally fine. short, neat. I don't want to be fighting through the forests of fangorn and expecting treebeard to come and show me the way in
User avatar
Chroma Key
Translator-Turkish (PR)
Posts: 1645
Joined: Sat Apr 24, 2010 11:40 pm

Re: Forum Problems

Postby Chroma Key » Tue Jan 31, 2012 7:58 am

Forum time seems to keep changing - and my quirky mind can't seem to take it. :oops: The time is now shown as 08.55, whereas when I first checked about 20 mins ago it was 07.35 (same as GMT). The time of the posts as a result keeps changing, too. Minor issue maybe but throws me off - makes it harder to see if something new was posted or not.
"She could make something sound stupid just by hearing it.”
"For a short moment there, you almost sounded human."
User avatar
Doug R.
Posts: 14856
Joined: Wed Mar 23, 2005 6:56 pm
Contact:

Re: Forum Problems

Postby Doug R. » Tue Jan 31, 2012 2:30 pm

It seems the whole forum is destabilizing. Hopefully, everything will be fixed when Armulus applies the update.
Hamsters is nice. ~Kaylee, Firefly
JohnnyScribble
Posts: 96
Joined: Fri Feb 11, 2011 12:37 am

Re: Forum Problems

Postby JohnnyScribble » Wed Feb 01, 2012 12:31 am

Rebma wrote:As much as I'm enjoying my email notifications for replies in forum threads coming to me in Spanish, I have to report it as an issue. :cry:


I seem to have been having this problem for a while now myself. I never was very good at Spanish.

Also, I've repeatedly been getting told that "you cannot search at the current time" Very strange.
In Soviet Russia, Cantr plays you!
User avatar
Snickie
Wiki/Forum Mod./Translator-English (PR)
Posts: 4923
Joined: Tue Jul 06, 2010 5:28 pm
Location: FL
Contact:

Re: Forum Problems

Postby Snickie » Wed Feb 01, 2012 11:09 pm

...............
I've had no problems with the forum as of recent.
That's all.
User avatar
Vega
Posts: 2192
Joined: Thu Feb 03, 2011 10:39 am
Location: Lejos. Far away.
Contact:

Re: Forum Problems

Postby Vega » Sun Sep 02, 2012 5:40 pm

Forum says I have 0 private messages, -1 messages without read O_o


Edited: It became fixed when someone send me another private message :)
Quebec Lima Delta November
Something like a story
User avatar
Vega
Posts: 2192
Joined: Thu Feb 03, 2011 10:39 am
Location: Lejos. Far away.
Contact:

Re: Forum Problems

Postby Vega » Thu Oct 11, 2012 10:35 pm

It's doing it again!!
Quebec Lima Delta November
Something like a story
User avatar
notsure
Translator-French (PR)
Posts: 1056
Joined: Mon Dec 19, 2005 5:54 pm

Re: Forum Problems

Postby notsure » Wed Feb 20, 2013 2:58 am

I'm having problems staying logged in. Anybody else?

notsure

Return to “General Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests