Letter from Players Department

Out-of-character diskussionsforum för Svenska spelare

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Players Department Trainee

User avatar
johntsai
Posts: 2942
Joined: Tue Mar 21, 2006 4:53 am
Contact:

Letter from Players Department

Postby johntsai » Sat Nov 17, 2007 2:55 pm

Bästa medlemmar av Cantr community,

Det händer inte ofta att Players Department skriver i olika språkgruppers forum i Cantr eftersom vi fortfarande saknar representanter i vissa språk.
Emellertid kan det vara på sin plats att Players Department klarlägger vissa saker speciellt med tanke på att många nya spelare tillkommer i de olika språkregionerna.

På senare tid har vi observerat en del problem i de nyare språkregionerna som innebär brott av spelets huvudregel (Capital Rule). Kanske är det så att en del nya spelare inte känner till eller förstår vad som är brott mot huvudregeln så jag tänkte redogöra för en del av detta här:

-Det mest vanliga brottet vi uppmärksammar är att en spelare har karaktärer som samarbetar på ett eller annat sätt ( jobbar med samma projekt, släpar/slår tillsammans, ger varandra saker o.s.v.). Kom ihåg, all dina karaktärer är enskilda individer och inte kan samarbeta på något sätt.

-Att ha flera konton. Trots att detta hör till det första som nya spelare måste läsa för att ansluta sig är det förvånansvärt många som missar detta, så, kom ihåg, en spelare är bara tillåten att ha ett konto.

-Att med vänner samordna spelets händelser utanför Cantr. Detta är ett av de största problemen vi uppmärksammar i de nyare regionerna. Det är viktigt att komma ihåg att det inte är tillåtet att diskutera och samordna aktioner utanför Cantr. Allt som företas i spelet skall också samordnas i spelet. Om du introducerar en vän till Cantr är det kanske bäst att inte veta vilka karaktärer vännen spelar.

Detta är några av de vanligaste misstag som vi observerar i de nya regionerna. De som föredrar ett ”snabbt” spel kommer kanske inte att finna sig tillrätta i Cantr. Det är ett ”långsamt” spel, det har byggts upp så för att de som spelar inte skall behöva vara online hela tiden i vänta på att något skall hända. Om alla spelare följer reglerna blir spelet rättvist och jag är övertygad om att du kommer att uppleva Cantr både underhållande och unikt.

Om du har några frågor gällande reglerna och dess tillämpning är du välkommen att kontakta Players Department och vi skall göra vårt bästa med att besvara dem. Vi är tacksamma om du, om möjligt, kan sända dina frågor på engelska eftersom engelska behärskas av samtliga medlemmar i Players Depatment.

Jag vill också påpeka, att om du är en erfaren spelare och tycker du har god förståelse av huvudregeln (Capital Rule), tycker om att arbeta med andra människor och behärskar engelska flytande i skrift, är du välkommen att ansöka om att bli medarbetare i Players Department.


Happy Cantring!

John
Players Department
Chair

Return to “Svenska spelare (Swedish)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest