Websites waar Nederlandse spelers te vinden zijn

Buiten-karakter discussielijst voor Nederlandstalige spelers.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Players Department Trainee

Passcall
Posts: 32
Joined: Sat Dec 22, 2007 10:02 am
Location: Helmond, The Netherlands
Contact:

Re: Websites waar Nederlandse spelers te vinden zijn

Postby Passcall » Wed Mar 16, 2016 10:00 am

Hmm.. Lastig inderdaad. Ik weet dat de universiteit waar ik op zit (Utrecht) een nieuwsbrief heeft die om de zoveel tijd naar alle studenten wordt gemaild (http://www.dub.uu.nl/)

Daar zou je misschien contact mee kunnen opnemen en vragen wat de mogelijkheden zijn? Daarnaast zou je docenten die te maken hebben met onderwerpen waar Cantr een snijvlak heeft een mailtje kunnen sturen. Misschien zien ze er wel iets in om het te gebruiken in hun colleges ofzo. Je weet het maar nooit :-)
User avatar
Bmot
Posts: 2267
Joined: Sat Jun 30, 2012 3:59 pm
Location: The Hague - Netherlands

Re: Websites waar Nederlandse spelers te vinden zijn

Postby Bmot » Wed Mar 16, 2016 10:18 am

Ik denk dat een universiteit met een relatief hoog gehalte "Nerds" (en dat bedoel ik alleen maar positief :P ) meer opleverd. Denk de D&D spelende TU student. Ik denk niet dat het bijzonder veel zin heeft om heel gericht op "gerelateerde" studies te mikken.
Genie wrote:Liking Cantr is a bit like liking cats. Sometimes you enjoy it and you have good time together, sometimes it hurts you, annoys you very much or sleeps all the day, you still keep a bond with it.
Sandra
Posts: 48
Joined: Tue Sep 19, 2006 5:15 pm

Re: Websites waar Nederlandse spelers te vinden zijn

Postby Sandra » Sun Jul 10, 2016 3:57 pm

Het valt in ieder geval het proberen waard om Cantr op verschillende plekken te promoten en te kijken of we meer dan de huidige 9 Nederlandse spelers kunnen werven. (9 spelers v.d. 17 miljoen Nederlanders)

Je geeft aan dat jullie al adverteren op online games sites. Ik ben wel benieuwd of dat dat bv ook Nederlandse sites zijn en of dat sites zijn waar de focus meer op bv text based games of management games liggen?

Om mee te doen aan een spel als Cantr, moet je het (lijkt mij) als persoon ook wel leuk vinden om te schrijven en te RP-en. Mag ik hier een paar websites neerzetten om te illustreren wat voor soort websites ik aan denk? Alvast bij voorbaat excuses als dat niet mag.

Misschien zou je een berichtje kunnen plaatsen op fora zoals Tweakers en Fok.nl. Als je op een fora zit, schrijf je waarschijnlijk toch al (korte) berichtjes, en dan de games en/of RP sectie. Natuurlijk komen er op dat soort sites ook vast wel genoeg mensen die liever een grafisch spel spelen, maar al zitten er maar enkele tussen die wel geïnteresseerd zijn in een text-base game, dan is dat alleen maar mooi meegenomen.

Een andere optie waar je mogelijk reclame zou kunnen maken, zijn sites waar mensen samen aan verhalen schrijven. Alleen op dat soort sites mag je denk ik vaak geen reclame maken voor andere sites. Ik denk dan bijvoorbeeld aan sites zoals verhalenonline en quizlet.
jarco
Posts: 115
Joined: Tue Jun 19, 2007 11:39 am

Re: Websites waar Nederlandse spelers te vinden zijn

Postby jarco » Tue Jul 04, 2017 3:27 pm

Al eens aan Google ads gedacht bij mensen die zoeken voor MUD oid? Volgens mij is op die keywords niet echt veel concurentie :)
User avatar
Jos Elkink
GAB Chair / Programming
Posts: 5600
Joined: Mon Jul 14, 2003 1:17 pm
Location: Dublin, Ireland
Contact:

Re: Websites waar Nederlandse spelers te vinden zijn

Postby Jos Elkink » Sat Apr 07, 2018 1:36 pm

jarco wrote:Al eens aan Google ads gedacht bij mensen die zoeken voor MUD oid? Volgens mij is op die keywords niet echt veel concurentie :)


Ok, welke keywords zouden jullie suggereren voor de Nederlandse Google Ads? :-)

Return to “Nederlandse Spelers (Dutch)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests